• 5 sterren review op Google.
  • Jouw Gezondheidscoach in Herentals. Ook online coaching mogelijk.

Lees hier wat andere mensen van onze samenwerking vinden

Reactie plaatsen

Reacties

Soulliaert Hilde
2 jaar geleden

Ik ben bij Nele terechtgekomen om verder te werken rond voeding en gezondheid. Ze heeft me echter veel meer gegeven dan dit door de fijne warme gesprekken tijdens wandelsessies in de natuur. Dit geeft mij energie en zuurstof om weer verder te kunnen. Ik probeer me te concentreren op de hartcoherentie en haar tips te volgen. Regelmatig een goed gesprek brengt rust in mijn hoofd. Nele, alvast bedankt hiervoor.

Katrien jacobs
3 jaar geleden

Top dame! Een echte aanrader! Had snel resultaat!

Sophie Van Dyck
3 jaar geleden

Na een tijdje twijfelen een afspraak gemaakt bij Nele, want ik had al zoveel geprobeerd. Ik wou gewicht verliezen zonder punten te tellen of af te wegen, maar gewoon door gezond te eten. Dit lukt me niet, hoe gezond ik ook at, ik kwam altijd bij. Afspraak gemaakt bij Nele en wat een verademing! Ze reikte een paar simpele veranderingen aan in mijn leven (zowel fysiek als mentaal) en ik voel me veel beter in mijn vel! Ik ga relaxter door het leven, heb (een beetje) meer energie, en ik val af! Ik ben eindelijk de coach tegengekomen die ik al jaren nodig had. Een aanradertje! Bedankt Nele.

Jeannine
3 jaar geleden

Super begeleiding gehad !heel snel resultaat ! Fijne gesprekken met Nele gehad ! Dank U Nele.

Anouk
3 jaar geleden

Nele is een zeer lieve en professionele dame. Ze geeft concrete voedings- en beweegadviezen en is op de hoogte van de huidige tendensen, maar neemt deze niet klakkeloos over, ze analyseert en spreekt met kennis van zaken. Haar tips zijn zeer bruikbaar en makkelijk toepasbaar in je dagelijks leven. Ze weet ook goed te luisteren naar je eigen werk- en gezinssituatie zodat het advies ook zeer persoonlijk wordt en aangepast aan jouw eigen leven. Kortom een advies zonder met het vingertje te wijzen, maar zeer concreet en toepasbaar! Top!

Elyne
3 jaar geleden

Nele heeft veel kennis over wat ze doet en dat deelt ze graag met iedereen. Dankzij haar passie voel ik mij veel beter in mijn vel. Na al veel verschillende dingen geprobeerd te hebben, was ik zeer ontmoedigd. Vanaf mijn bezoekjes bij Nele is dat helemaal veranderd. Als je jezelf beter wilt voelen in je vel, zowel mentaal als fysiek, ben je bij Nele op de juiste plek.

Sofie
3 jaar geleden

Nele is een erg professionele hulpverlener die op maat werkt en out of the box kan denken. Haar grote kennis, empathie en zorgzaamheid maken dat je ├ęcht geholpen wordt!

Rating: 4.3846153846154 sterren
13 stemmen