• 5 sterren review op Google.
  • Jouw Gezondheidscoach in Herentals. Ook online coaching mogelijk.

Online aanbod: Masterclass "Je lichaam op een natuurlijke manier ontgiften

 

 

Want ook jij verdient een gezond en een gelukkig leven

...en dat begint liefst vandaag nog 😊

 

 

Misschien voel je je vaak moe en uitgeput en worstel je daarnaast ook al een hele tijd met (vage) lichamelijke klachten. 

Klachten waar je huisarts niet meteen een verklaring voor vindt.

Klachten zoals moeilijk (of niet) afvallen, buikklachten, ontstekingen en/of stijve en pijnlijke spieren en gewrichten.

 

Je maakt je zorgen en je vraagt je af wat er met je lichaam aan de hand is.

Je gaat op zoek naar informatie via boeken, internet,... maar overal lees je tegenstrijdige berichten. 

Stilaan weet je niet meer wat te doen. 

Je ligt er s nachts van wakker... het enige wat je zo graag wil is je gewoon weer goed voelen in je vel. 

 

 

Herken jij dit?

Wat de meeste mensen niet weten is dat veel lichamelijke klachten en ook (chronische) ziekten ontstaan door een opeenstapeling van afvalstoffen in je lichaam. 

Hoe dat probleem ontstaat en vooral... wat je eraan kan doen, ontdek je in mijn nieuwste masterclass "je lichaam op een natuurlijke manier ontgiften".

 

Wat levert deze masterclass je op? 

👉 je maakt definitief komaf met die (laatste) overtollige kilo's

👉 je hebt zoveel energie dat je werkelijk alles kan doen wat je maar wil 

👉 lichamelijke klachten zoals ontstekingen, pijn en stijfheid aan spieren en gewrichten,  een opgeblazen buik,... zullen verminderen

👉 je vindt weer rust in je hoofd doordat je éindelijk met zekerheid weet van waar die lang aanslepende en onverklaarbare lichamelijke klachten komen én wat je eraan kan doen

👉 en: je ontdekt hét geheim van anti-aging (want wist je dat zure afvalstoffen ook een vervroegde veroudering veroorzaken?)

 

 

"Ik heb me lang niet meer zo goed gevoeld. Heb veel meer smaak van wat ik eet, veel minder zin in zoet en  mijn gewicht blijft onder controle, ook al ben ik een week op vakantie geweest.  "

(Ilse)

 

 

In de masterclass vertel ik je uitgebreid wat je lichaam nodig heeft om goed te ontgiften en dus ook optimaal te functioneren. 

Je krijgt een hoop concrete tools en handvaten mee om je gezondheid op een gemakkelijke en haalbare manier te verbeteren. 

Geen ingewikkelde toestanden, geen dure aankopen, geen megagrote inspanningen nodig (zoals je in de reviews hieronder kan lezen). 

 

Ik heb al m'n beste informatie voor je gebundeld. 

Dit wil je echt niet missen, beloofd! 🤩

 

Integendeel, je zal willen dat je dit allemaal veel eerder had geweten.

Ditmaal geen quick fixes maar wel: duurzame oplossingen!

 

 

"Ik kwam tot inzicht dat kleine veranderingen al een groot effect kunnen hebben. Je moet dus niet direct heel je leven omgooien om ergens te komen!"

(Mariska)

 

 

 

 

De masterclass "Je lichaam op een natuurlijke manier ontgiften" bestaat uit een online presentatie van 75 minuten, inclusief 3 bonussen. 

Eén van de bonussen is een overzicht met leverondersteunende voeding,

een superhandig overzicht met voedingsmiddelen die je vanaf vandaag al vaker op je menu kan zetten om je lichaam optimaal te ondersteunen.

Gemakkelijker dan dit gaat het niet worden! 

 

De masterclass kost 59 euro. 

Van zodra de betaling in orde is, verschijnt er op je scherm een bedankpagina met daarop de link naar je online product. 

Je krijgt dus meteen toegang tot de masterclass en de bonussen. 

Later op de dag ontvang je nog 2 mailberichten: één mail met de factuur en één mail met daarin opnieuw de link naar de masterclass. 

Dit mailtje kan je ergens veilig bewaren zodat je er altijd naar kan terugkeren, je behoudt immers levenslang toegang tot de bestanden. 

 

Hier lees je wat anderen ervan vinden:

 

Sinds het beluisteren van de eerste masterclass en podcasts heb ik eindelijk balans gevonden! Ik dacht voorheen dat ik  gezond at en leefde maar dit maakt toch een wereld van verschil!

Ik heb me lang niet meer zo goed gevoeld. Heb veel meer smaak van wat ik eet, veel minder zin in zoet en  mijn gewicht blijft onder controle, ook al ben ik een week op vakantie geweest.  "

 

(Ilse)

 

" Ik raad de masterclass zeker aan om meer inzichten te krijgen in het belang van een goed functionerende lever om zo tot een nog betere versie van jezelf te komen. Ik heb Nele nog niet persoonlijk ontmoet, maar dankzij haar podcasts en vorige masterclass ben ik tot op heden al 9 kg afgevallen en voel ik me fitter en energieker dan ervoor. Ik hoop met de tips en tricks van deze masterclass nog een extra boost te ervaren en terug een stapje dichter bij mijn doel te komen. "

 

(Annelies)

"Deze Masterclass is voor eenieder die soms de bomen door het bos niet meer ziet.
Nele biedt je concrete voorbeelden en duidelijke kleine stappen die je binnen je voeding kan veranderen om zo toch beweging te krijgen in je gezondheid en gewicht. Ik kwam tot inzicht dat kleine veranderingen al een groot effect kunnen hebben. Je moet dus niet direct heel je leven omgooien om ergens te komen!  

Ze spreekt over klachten en symptomen en welke dagdagelijkse veranderingen je kan maken om hier meteen mee aan de slag te gaan.  Ze vertelt je uitgebreid over welke afvalstoffen ons lichaam bereiken en wat we kunnen doen om deze makkelijker af te voeren (en waarom die andere ‘quick fix detoxen’ die je reeds uitprobeerde uiteindelijk niet hielpen! 😉). "

 

(Mariska)

 

 

Van zodra de betaling in orde is, verschijnt er op je scherm een bedankpagina met daarop de link naar je online product. 

Je krijgt dus meteen toegang tot de masterclass en de bonussen.