Voor wie graag wil afvallen en hiervoor al ALLES heeft geprobeerd maar niets (blijvend) werkt.

Home » Over mij

Over mij

 

Misschien ben je ondertussen wel nieuwsgierig geworden naar wie er achter deze website zit ☺️. Ik stel me heel graag even voor. 

Ik ben Nele, 41 jaar. Ik werk ondertussen ongeveer 20 jaar als hulpverlener bij het Centrum Algemeen Welzijnswerk.

In mijn vrije tijd beweeg en sport ik graag. Ik doe 2 keren per week aan krachttraining (groepslessen Core and Hit en Bodypump bij Spirit Fitness Westerlo), ik fiets naar het werk en in het weekend kan ik er heel erg van genieten om een rondje te gaan lopen of gewoon rustig te gaan wandelen in het bos. Daarnaast lees ik veel en kweek ik onze groenten en fruit in m'n eigen moestuin.

M'n moestuin is in de loop van de jaren almaar groter geworden en is misschien wel mijn méést favoriete plekje ... ik kan nergens zo tot rust komen dan op m'n knieën in het zand tussen de groenten en het fruit 😍.

Gezonde voeding en gezonde leefstijl boeien mij eigenlijk al vanaf jonge leeftijd...

Ik heb me er jarenlang in verdiept vooraleer ik in 2019 besliste om - naast mijn hoofdberoep - de opleiding Gezondheidscoach te volgen. 

 

De opleiding Gezondheidscoach leerde me dat gezond zijn méér is dan niet ziek zijn. Dat gezond zijn betekent dat je je goed voelt, zowel op lichamelijk als op geestelijk vlak. Dat je je met een combinatie van gezonde voeding, voldoende beweging en vermindering van je dagelijkse stress snel weer helemaal goed in je vel kan voelen.

Dat mentale stukje dat kende ik al wel. Ik werkte immers vele jaren in de hulpverlening. Maar nu zou het plaatje eindelijk compleet zijn met ook nog een berg kennis rond gezonde voeding. 

Na anderhalf jaar startte ik mijn eigen praktijk, hier aan huis in Noorderwijk.

 

 

Al vanaf het begin vinden vooral vrouwen de weg naar mijn praktijk 😊.

Vrouwen die graag willen afvallen en hiervoor al alles hebben geprobeerd maar niet komen tot een blijvend resultaat.

Ik besliste om mijn aanbod verder op dit thema toe te spitsen.

Hoe komt het dat afvallen niet goed lukt en vooral... wat kan je eraan doen? πŸ’ͺ

 

Niet veel later bleek echter dat mijn lieve klanten met heel wat meer problemen worstelen dan enkel overgewicht.

Almaar vaker vertelden ze mij over gewrichtsproblemen, gebrek aan energie, eetbuien, huidproblemen,... πŸ˜”

Ik realiseerde me dat ik deze klachten eveneens graag voor hen zou willen verlichten, pas dan zouden zij zich écht goed in hun vel kunnen voelen. 

Om die reden ben ik in januari 2021 gestart met de opleiding "Orthomoleculaire voedingsleer".  

De orthomoleculaire voedingsleer leert ons wat écht goede voeding is, welke voeding optimaal is om al je cellen goed te verzorgen, welke voeding alle juiste moleculen bevat om ons lichaam perfect te laten functioneren. Want pas wanneer je lichaam optimaal functioneert kan je afvallen en worden eindelijk die lang aanslepende klachten verminderd πŸ’ͺ. 

En net daar wil ik jou zo graag helpen. Ik wil je de zoektocht besparen en je meteen de juiste adviezen meegeven, de juiste informatie rond wat jouw lichaam specifiek nodig heeft om weer helemaal goed te gaan functioneren.

Opdat jij je snel weer goed in je vel zou voelen, zowel fysiek als mentaal.


Ik ben ondertussen de 40 gepasseerd en voel me beter dan ooit! Dat gun ik jou ook zo 😘

 

Heb je vragen of wil je graag een afspraak met me maken? Neem dan zeker contact met me op, je bent heel erg welkom.