Jouw Gezondheidscoach, erkend door de VVGC. Ook online coaching mogelijk.

Ik wil me voor eens en voor altijd weer goed in m'n vel voelen

 

Als je graag een afspraak maakt dan kan je hieronder je gegevens achterlaten. Ook als je eerst nog een vraag hebt, mag je dat hier aangeven.

Ik help je heel graag verder. 

 

"Ik ben ondertussen ongeveer 15 kilo afgevallen, voel me fitter dan ooit en heb eindelijk het gevoel dat ik duurzaam verschil heb kunnen maken."

 

Twijfel je nog  tussen 2 trajecten? Geen probleem, kies dan gerust voor één van beide en benoem je twijfel tijdens onze eerste afspraak.

Tijdens het eerste gesprek luister ik goed naar jouw verhaal en schat ik op basis hiervan samen met jou in wat er precies nodig is. Een combinatie van handvaten en adviezen uit de verschillende trajecten is zeker en vast mogelijk. Mijn aanbod is een aanbod op maat. 

Ik beantwoord jouw mailtje zo snel mogelijk en doe hier meteen een aantal voorstellen qua data. We bekijken dan samen waar onze agenda's matchen met elkaar. 

 

Adresgegevens:

Gezondheidscoach Nele

TaMM vof

Pastoorsbos 26
2200 Noorderwijk

nele@leefgezondleefgelukkig.be

+32 (0) 477 610 796


 

Mij heeft het alleszins veel opgebracht. Minder kilo’s, bakken vol energie, meer concentratie, een lagere bloeddruk, minder stress, een gezonder ademhalingspatroon, een toename van levenslust en weer zin om te bewegen. Na 12 jaar passiviteit loop ik terug 3 keer per week 3 km zonder pijn of chronische ontstekingen. Dat gun ik jullie ook!”

(Els, 41 jaar)

 

 

"Nele, voor mij werkt het ♥️"

Karin

 

Maak vandaag nog je afspraak en ontdek hoe coaching ook jouw leven kan veranderen!

 

Warme groeten, Nele

 

Noot: Je vindt mijn aanbod ook op de website van de Vlaamse Vereniging voor Gezondheidscoaches https//www.vvgc.be en op de website van Spirit Fitness Westerlo!