• Jouw Gezondheidscoach in Herentals. Ook online coaching mogelijk.
  • 5 sterren review op Google.

Ik wil me voor eens en voor altijd weer goed in m'n vel voelen

 

Als je graag een afspraak maakt dan kan je hieronder je gegevens achterlaten. Ook als je eerst nog een vraag hebt, mag je dat hier aangeven.

Ik beantwoord je mailtje dan zo snel mogelijk.

 

"Ik ben ondertussen ongeveer 15 kilo afgevallen, voel me fitter dan ooit en heb eindelijk het gevoel dat ik duurzaam verschil heb kunnen maken."

(Els)

 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Nele, ze is een enthousiaste vrouw die weet waar ze over praat. Ze neemt de tijd eerst om jou en je gewoonten beter te leren kennen om daarna samen aande slag te gaan en op zoek te gaan naar oplossingen op maat...helpt het eerste idee niet, blijft ze samen verder met jou zoeken. Ik ben enthousiast 💋"

 

(Hilde, 54 jaar)

 Adresgegevens:

Gezondheidscoach Nele

TaMM vof

 

Pastoorsbos 26
2200 Noorderwijk

nele@leefgezondleefgelukkig.be

+32 (0) 477 610 796


 

Mij heeft het alleszins veel opgebracht. Minder kilo’s, bakken vol energie, meer concentratie, een lagere bloeddruk, minder stress, een gezonder ademhalingspatroon, een toename van levenslust en weer zin om te bewegen. Na 12 jaar passiviteit loop ik terug 3 keer per week 3 km zonder pijn of chronische ontstekingen. Dat gun ik jullie ook!”

(Els, 41 jaar)

 

 

"Nele, voor mij werkt het ♥️"

Karin

 

Maak vandaag nog je afspraak en ontdek hoe coaching ook jouw leven kan veranderen!

 

Warme groeten, Nele

 

Noot: Je vindt mijn aanbod ook op de website van de Vlaamse Vereniging voor Gezondheidscoaches https//www.vvgc.be en op de website van Spirit Fitness Westerlo!

Foto gezond leven Nele