Ik wil me voor eens en voor altijd weer goed in m'n vel voelen

 

 

Ben je er helemaal klaar voor dan kan je via onderstaande

button mijn online agenda checken en zelf je afspraak inplannen:

 

 

Mocht je vragen hebben of is er iets niet helemaal duidelijk dan mag

je ook altijd contact met opnemen via whatsapp of

via telefoonof via het onderstaande contactformulier.

Ik help je heel graag verder.

 

Warme groetjes, Nele 

 

 Adresgegevens:

Gezondheidscoach Nele

TaMM vof

 

Pastoorsbos 26
2200 Noorderwijk

nele@leefgezondleefgelukkig.be

+32 (0) 477 610 796

 

BE 0508 451 135


 

 

"Na vele jaren van allerlei diëten en kilo-frustraties ben ik zo dankbaar dat Nele op mijn pad kwam. Ik leerde haar kenden via haar podcast 'over gezonde voeding en leefstijl'. Bij haar ligt de focus op je gezonder voelen en meer energie ervaren, waardoor je niet het gevoel hebt op dieet te zijn en je toch gewicht verliest. 

Nele ziet je als individu, ze stemt al haar kennis af op jouw persoonlijk lichaam/leven zodat de tips die ze geeft heel persoonsgericht zijn. Mijn voedingsgewoontes en leefstijl werden aangepast. Niets werd opgelegd, advies van Nele werd afgestemd op wat ik haalbaar vind. 

Ik voel me beter in mijn vel en voelt me energieker dan ooit. Daarnaast zijn reumapijnen en overgangsklachten afgenomen en zonder op de weegschaal te gaan staan voel ik dat ik ben afgevallen. Dankjewel Nele!"

(Debbie)

 

 

"Mij heeft het alleszins veel opgebracht. Minder kilo’s, bakken vol energie, meer concentratie, een lagere bloeddruk, minder stress, een gezonder ademhalingspatroon, een toename van levenslust en weer zin om te bewegen. Na 12 jaar passiviteit loop ik terug 3 keer per week 3 km zonder pijn of chronische ontstekingen. Dat gun ik jullie ook!”

(Els, 41 jaar)

 

 

"Coach Nele...

Ik ben zo enthousiast, wat ik erg belangrijk vind is ten eerste een heel persoonlijk contact met een erg duidelijke uitleg tijdens de coachingsgesprekken. En niet alleen over het onderdeel voeding, maar ook over andere belangrijke factoren zoals je lever, darmen en het ontgiften...én waar zij dan nog in uitblinkt is ze blijft je steunen zelfs na de coaching!!!! Echt een mega aanbod van een mega madam....ik ben grote fan. "

(Hilde)

 

 

"Nele, voor mij werkt het ♥️"

(Karin)

 

Maak vandaag nog je afspraak en ontdek hoe coaching ook jouw leven kan veranderen!

 

Warme groeten, Nele

 

Foto gezond leven Nele

TaMM vof

BE 0508 451 135