Home » Mijn aanbod

blijvend afvallen door een gezonde levensstijl

Vooral vrouwen vinden de weg naar mijn praktijk. Vrouwen die vaak al veel hebben geprobeerd om af te vallen maar helaas niet komen tot een blijvend resultaat. Vrouwen die zich om verschillende redenen niet langer goed voelen in hun vel. 

 

Misschien worstel jij ook al een tijdje met je gewicht. Heb je al vaak geprobeerd om af te vallen en lukt dat meestal wel maar vraagt het zo veel van je en komen de kilo’s er nadien meteen weer bij... Zo frustrerend!

 

Je bent het beu. Je wil voor eens en voor altijd verandering. Dat je daarvoor wat inspanning moet leveren, begrijp je wel, maar je wil ook nog wel kunnen léven.

Af en toe een lekker aperitiefje of een wijntje met vrienden, eens lekker gaan eten, een dessertje of een (paar) praline(s) op de vergadering,...

 

Het goede nieuws: de goede dingen in t leven hoef je zeker niet op te geven. Als je 80% van de tijd gezond leeft dan kan je de andere 20% gewoon genieten.

Klinkt goed he ☺️.

 

Wat die inspanning betreft, dat klopt natuurlijk wel een beetje. Elke vorm van verandering in je leven vraagt om een bepaalde inspanning. Alleen hoeft dat niet zo erg te zijn zoals je nu misschien wel denkt.

Kiezen voor een gezondere levensstijl levert je algauw massa’s voordeel op: je valt af, je hebt meer energie, je hebt weer zin om te gaan sporten of om meer te bewegen, ...  

 

Het levert je zo veel voordeel op dat je het al snel niet meer anders wil!

 

geef je gezondheid een boost!

Mijn aanbod bestaat uit 1 op 1- coaching. 

 

Een gesprek duurt ongeveer 60 minuten en kan - al naargelang je eigen voorkeur - op volgende locaties plaatsvinden:

  • in de praktijk (foto op homepagina)
  • al wandelend in het bos 
  • online (videogesprek via Zoom)

 

"Nele is een zeer lieve en professionele dame. Ze geeft concrete voedings- en beweegadviezen en is op de hoogte van de huidige tendensen, maar neemt deze niet klakkeloos over, ze analyseert en spreekt met kennis van zaken. Haar tips zijn zeer bruikbaar en makkelijk toepasbaar in je dagelijks leven. Ze weet ook goed te luisteren naar je eigen werk- en gezinssituatie zodat het advies ook zeer persoonlijk wordt en aangepast aan jouw eigen leven. Kortom een advies zonder met het vingertje te wijzen, maar zeer concreet en toepasbaar! Top!"  (A., 2020)

 

Lees snel verder om te weten welk aanbod mogelijk is en welke investering daarbij hoort.

 

eenmalig consUlt: basis gezonde voeding, beweging en stress

Je kan kiezen voor een eenmalig consult. Vanuit je verhaal en aangepast aan jouw specifieke situatie, geef ik je tijdens dit eerste gesprek meteen al een hoop concrete adviezen mee. Advies rond gezonde voeding, rond beweging en vermindering van je dagelijkse stress. Advies waar je meteen al mee aan de slag kan gaan.  

 

Wat betekent dat precies, gezonde voeding? Wat eet je dan best? Hoe vaak eet je? Misschien kan intermittent fasting iets voor jou betekenen? Nuchter bewegen, wat levert dat op? Kunnen ademhalingsoefeningen iets voor jou betekenen?, Hoe kan hartcoherentie je van je chronische stress af helpen?

Breng gerust een schriftje mee om één en ander te noteren want ik ben eerder geneigd teveel info mee te geven dan te weinig ☺️.

Kostprijs eenmalig consult: 50 euro

 

Veel vrouwen kiezen ervoor om dit eenmalige consult aan te vullen met een voedingsadvies op maat, zo heb je meteen iets op papier.
Het voedingsadvies op maat is een uitgebreid document dat ik schrijf op basis van een eetdagboek wat je gedurende een week voor me bijhoudt.
Dit voedingsadvies omvat enderzijds een analyse van je huidige voeding en anderzijds een gedetailleerd advies naar de toekomst toe. 

Kostprijs eenmalig consult + voedingsadvies op papier: 90 euro

 

Ooooof: ben je er écht helemaal klaar mee en reken je op een gegarandeerd resultaat? ...


Ga dan voor de totaalaanpak en kies voor het volgende coachingspakket!

 

coachingspakket: 3 sessies met gegarandeerd resultaat!

Het coachingspakket bestaat uit 3 gesprekken (gespreid over een 6- à 9-tal weken) waar we uitgebreid aan de slag gaan rond gezonde voedingstress en beweging. Tussen de gesprekken door mag je me altijd mailen, bellen of een berichtje sturen wanneer je vragen hebt.

Het voedingsadvies op maat is inbegrepen in het coachingspakket. 

Het coachingspakket levert je gagarandeerd resultaat op. Je bereikt stap voor stap een goed gewicht, je voelt je weer fit en energiek en je dagelijkse stress zal aanzienlijk afnemen. Wat ik hiervoor van jou verwacht? Dat je de tips en adviezen vanuit de sessies nauwgezet opvolgt 😇.

 

"Top dame! Een echte aanrader! Had snel resultaat!" (K., 2020)

 

Kostprijs coachingspakket: 170 euro (het voedingsadvies ontvang je dus aan de helft van de prijs)

 

online coaching

NIEUW VANAF 13 OKTOBER 2020: Online coaching. Wil je graag een afspraak maar heb je geen tijd om langs te komen? Of heb je geen opvang voor de kinderen? Of is een fysiek gesprek niet mogelijk owv verstrengde coronamaatregelen? Geen probleem! Voortaan bied ik mijn coachingsgesprekken ook online aan, via een videogesprek. 

Hoe werkt dat? Ik stuur je per email een uitnodiging voor een gesprek via Zoom. Zo hoef je maar op één knop te drukken en je komt rechtstreeks in het videogesprek. Je kiest zelf of je graag deelneemt via je gsm, je tablet of je computer. 

Een online coachingsgesprek is volledig gelijkwaardig aan een fysiek gesprek. 

 

Kostprijs online coaching: 50 euro