Verhaal Els

Hoe coaching op maat ook jouw leven kan veranderen

 

Het verhaal van Els, 18 december 2020

 

"Ik ben ondertussen ongeveer 15 kilo afgevallen, voel me fitter dan ooit en heb eindelijk het gevoel dat ik duurzaam verschil heb kunnen maken.

Ik gun het jullie ook zo hard!

 

Ik contacteerde Nele via facebook aangezien ik al geruime tijd last had van chronische ontstekingen. De pijn had impact op mijn nachtrust, mijn stemming en stressniveau en resulteerde in nog meer excuses om niet hard op mijn eten te letten. Emo-eten was me niet vreemd ;-) Na een jaar pijnlijke behandelingen zonder veel resultaat heb ik Nele gecontacteerd. Ik zocht mijn heil in het aanpassen van mijn levensstijl en ben nog altijd zo trots dat ik toen mezelf die luxe heb gegund om me door Nele te laten begeleiden.

 

Als 41 jarige vrouw had ik er weinig hoop op dat het nog anders kon. Ik had me er wat bij neer gelegd dat een slanke lijn niets meer voor mij zou zijn, dat pijn een deel van mijn leven zou blijven en dat bewegen een toffe herinnering uit mijn jeugdjaren was. Vandaag kan ik dit met volle overtuiging weerleggen.

 

Samen hebben we in kaart gebracht welke aanpassingen voor mij specifiek helpend zouden zijn. Nele haar kennis over welke voeding bepaalde klachten kan uitlokken of versterken is immens. Haar geduld en stapsgewijze aanpak heeft ze afgestemd op mijn noden op dat moment. Rustig, vol vertrouwen maar met toch de nodige vastberadenheid heeft ze me ondersteund in het aannemen van een andere levensstijl. En net die ondersteuning gun ik jullie ook zo hard.

Het is voor mij een aanzet geweest tot een nieuw begin. Ik hoop dat jullie ook die keuze tot verandering voor jezelf maken en dat je mag genieten van Nele haar ondersteuning.

 

Mij heeft het alleszins veel opgebracht. Minder kilo’s, bakken vol energie, meer concentratie, een lagere bloeddruk, minder stress, een gezonder ademhalingspatroon, een toename van levenslust en weer zin om te bewegen. Na 12 jaar passiviteit loop ik terug 3 keer per week 3 km zonder pijn of chronische ontstekingen. Dat gun ik jullie ook!”

 

Groetjes, Els

 

En de update op 10 februari 2021 :-):

"En t is effectief! Bijna 17 kilo kwijt"

 

 

Graag eerst nog wat meer weten? Op deze pagina lees je alles over mijn aanbod.

 

Gezond afvallen. Afvallen zonder dieet.